Tänk nytt, bygg nytt, men…!

Godmorgon! Om det nu är en sån 😉 Jag önskar så innerligt att jag fick sova mer. Tre dagar nu har jag velat ligga kvar i sängen och hellre sova en tre timmar till minst. Men det får jag ju inte. Tror att många känner igen känslan.

Det kanske blir så stt en vän till mig kommer hit ett tag, för att bo. Den här sjuka bostadskrisen alltså. Nu låter det som man ska satsa på stt bygga nytt. Ja tack! MEN, Umeå är i behov av lägenheter som är billiga. Ja lägenheter för ungdomar som ännu inte fått jobb men som vill känna sig som vuxna ändå och flytta hemifrån. För missbrukare, ja de måste också bo nånstans och många studier visar på att en bostad är steg nr 1 i rehabiliteringen. För arbetslösa som inte har speciellt stark ekonomi. Ja för alla som behöver. Tänk nytt, alla behöver inte tjäna mer mer mer varje år. Tänk nytt, tänk på människan. Vi skapar den värld vi vill leva i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.