Inspirationslunch!

Jag har träffat en bloggläsare idag. Treeevligt! 🙂 Jag vet att det finns endel som följer bloggen även om det med all sannolikhet var trevligare förr när jag faktiskt skrev regelbundet, så har jag ändå några trogna läsare. Jag är såklart jätteglad och tacksam för det. Idag fick jag alltså träffa en av dem. Vi var på samma inspirationslunch med CoreXP och tack för att du gav dig till känna 🙂

Om det var trevligt att få ett ansikte på ett namn som cirkulerat på bloggen så var det mindre trevligt på inspirationslunchen. Jag blev inte inspirerad. De pratade om motivation och engagemang utan att egentligen ha något driv i föreläsningen. Kom ihåg, det är såklart mina upplevelser. För andra är det säkert annorlunda, så är det ju alltid.

 

2 kommentarer

  1. Göran

    Visst är det trevligt att få erkänna inför andra att man är fantastisk. Och att få träffa sin egen internet-ängel kändes oerhört bra ♥.

    • Maja Larsson (inläggsförfattare)

      Oj, nu blev jag generad! Du är alldeles för snäll Göran! Tack igen för att du sa hej 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.