Svårigheten att känna..

Så konstigt det blir när den värld man känner till inte alls stämmer. När de människor man tror sig kunna lita på inte alls går att lita på. Livet är sådär, det händer saker ibland som man inte alls har varit beredd på. Ibland blir man arg på personen eller situationen, men det är helt onödigt. Man väljer livet själv, man väljer att gå in i situationer, man väljer att lita på människor…. man kan bli arg på sig själv. Vid ilska och besvikelse är det föreställningarna om något som inte stämt överens med verkligheten. Så nej, den här gången är jag inte arg på någon. Men ledsen. Man känner verkligen inte någon.

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.