Boende, trötthet och drömmar!

Jahapp, då ska vi se! För en gångs skull är det inte pga tidsbrist och mycket att göra jag inte har skrivit så aktivt, utan helt enkelt för att jag fysiskt sett inte mår bra. Jag har ingen ork överhuvudtaget. Efter lunch är jag som i en bubbla och behöver använda mig av alla krafter jag nånsin kan uppbringa för att klara av att hålla mig vaken tills det är sängdags. Det är tröttsamt, på mer än ett sätt.

Jag skulle föreläsa på invigningen, men det kommer inte att gå. 19.30 går jag in i en dvala och kl 20.30 är det godnatt. Att föreläsa kl 21.30 går bara inte. Tröttsamt, på mer än ett sätt.

Hur som helst, planerna går ändå framåt. Möten på dagtid klarar jag av och mina drömmar verkar kunna bli sanning en dag. Spännande visst? Jag varken kan eller får berätta, det kanske jag skrivit tidigare nångång, men det handlar om en ny väg. Dock är boendet en fråga som jag ännu känner mig mycket osäker över. Hur fasen ska det kunna lösas? Jag följer alla sorters sidor, tar kontakter osv, men icket. Idag pratade jag med en vän med mycket kontakter, hon skulle ringa runt. Och precis i skrivande stund just i detta nu ringde min chef och visste av ett hus som skulle hyras ut. Ja, lite hopp fick jag i alla fall 🙂

Aja, livet rullar på i vanlig ordning antar jag. Ibland upp och ibland ner!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.