Mycket uppfräschning!

Hej mina fina. Jag har klippt mig ganska kort. Typ till axlarna kan man säga. Nu tänker jag gå in på Art by Wixners och boka en tid för färgning. En uppfräschning brukar göra mycket nytta. Aldrig har jag varit där på Wixners men jag har hört mycket gott om dem. Nu när energin har kommit tillbaka fungerar hjärnan igen och jag kan föra ett samtal. Allt som ska göras har kastats över mig igen och det gör mig lite stressad, men faktiskt är det så att jag får beta av listan steg för steg. Den hinner bli så jädrans lång bara, bara på en ynka liten månad. En annan sak är ju hur det påverkat min vikt att bara ligga i soffan och äta. Inte så konstigt, men jag har inte kunnat ägna det en tanke ens. Synen i spegeln slog mig idag. Aja, det löser sig när jag kan börja röra mig igen!

 

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

  1. "Dosan"

    Har du fått godkännande av detta från din man? Eftersom du är muslim så har du ju inga rättigheter eller fri vilja utan måste få godkänt av honom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.