Rekryteringsfilm Crossing Boarders

Ja rekryteringsfilmen inför Crossing Boarders camp för tjejer är filmad och kommer att släppas nästa vecka. Det ska bli intressant att se och det kommer bli väldigt intressant och spännande att vara delaktig i deras läger. Vilken ära för oss på Umeå Legend Club 🙂

Jag har också precis slängt iväg en hel del förfrågningar kring samarbeten med en ny grej kring tjejer. En målgrupp som är lite svag hos oss på klubben. Inte i styrka såklart eller nåt annat, men jag menar att det är för få tjejer helt enkelt. 🙂 Jag ska samarbete med en tjej som är ung men har ett brinnande engagemang. Ung kraft och vuxen erfarenhet, precis som alltid 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.