Sleepless, viljelös?

Nog för att jag sovit mycket mer än de tänkta åtta timmarna per dygn den senaste månaden, mer kring 11-13 timmar faktiskt, men att första någorlunda bra dagen inte sova mer än tre timmar kändes inte alls bra. Nu är jag ju toktrött av helt andra anledningar. Tröttsamt. Gnälla hittar man visst alltid en orsak till 😉

Idag fortsätter väl itutagningen med the todo-list. Luncha med en vän står högt på prio-listan, sen är det bara att beta. Antar att lite av helgen också måste gå till detta.

Hursomhelst, godmorgon! Hoppas ni sovit bättre och får en härlig dag!

PS. Jag fick en okunnig kommentar om att muslimska kvinnor inte har någon fri vilja. Jag ska kolla upp källor men jag återkommer med info om det ämnet så kan alla lära sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.