Nytt projekt för unga!

Dåså. Har börjat skriva på ett nytt projekt riktat till unga. Har egentligen alla delar relativt färdiga i huvudet, i stora drag åtminstone, men det ska ju låta klokt när det kommer ut därifrån också Nu är jag så trött så att ögonen går i kors. Vilken bra helg det blev. Umeå Legend Club är en inspirerande miljö att befinna sig i!

Projektet handlar en hel del om kreativitet, kulturyttringar, dialog och nytänkande. Jag tackar inspirerande Maria för de härliga idéer som hon kom med som gjorde att allt lades på plats. 🙂 Dessutom har förresten en ny möjlighet till investering av kosing kommit till mig idag. Arbetet med det påbörjas på måndag. Förutom Innovationslabbet som jag också ska på. Imorgon blir det nog helt enkelt vila för mig. Annars kommer nästa vecka bli väldigt jobbig 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.