Innovationslabb!

Idag väntar Innovationslabb med en annan representant från Umeå Legend Club. Ja egentligen representerar jag GF Chansen idag men såklart blir man lite delad. Innovationslabb är alltså detta:

SEFUR och Stödstruktur socialt företagande har glädjen att bjuda in dig/er till ett Innovationslabb för socialt företagande den 24-25 februari i Umeå. Vi har anlitat SE Forum att tillsammans med oss genomföra ett Innovationslabb för dig som redan idag är verksam i ett socialt företag/organisation alternativt har en påbörjad affärsidé som du önskar vidareutveckla.

Jag tror på det här. Det är alltså jag och min chef samt Dan-Ove W från Umeå Legend som går dit idag. Det finns endel tankar om att utveckla från etableringslots-verksamhet och det kommer såklart att bli intressant. Är det någon annan som hittar dit idag?

I övrigt kommer detta bli en spännande vecka, en fullspäckad sådan. Och i slutet av den så kommer pappa till oss 🙂 Jag tror syster, sambo och systerson också skulle komma. Åsså styrelsemöte för Umeå Legend på lördag. Pust! 🙂

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.