Funktionedsättning och starta eget!

FUNKTIONSNEDSÄTTNING OCH BLIVANDE FÖRETAGARE?

Du är nu välkommen till en träff tillsammans med oss på Umeå Legend Club och Convoy! Vi anser att alla människor har mycket mer potential och kapacitet än de använder vilket visar sig i en omgivning och en miljö där den tas i anspråk.

CONVOY vill nu tillsammans med Umeå Legend Club få ta del av fler erfarenheter från människor med någon form av funktionsnedsättning som haft tankar kring att starta eget företag. De vill också möta dig som haft en idé som du skulle vilja genomföra, men som du själv lagt i byrålådan på grund av till exempel osäkerhet, hinder, andras fördomar. Eller kanske du inte har en idé i dagsläget för att du inte vetat om att möjligheten funnits?

Kom till en härlig, inspirerande och förutsättningslös dialog tillsammans med Umeå Legend Club och Convoy!

Dag: Torsdag 27 mars
Tid kl 14.00
Fika kommer finnas!

Anmälan sker till oss på Umeå Legend Club senast 25 mars. Anmälan går att göra via meddelanden här på Facebook eller till ulc@umealegend.se. Meddela även ev specialkost.

Varmt välkommen!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.