Avslutar ett, börjar ett annat.

Arbetsdagen är avklarad, träningen är avklarad. Jag har fått nya arbetsuppgifter på jobbet, lite extra och utöver. Det kommer att bli en bra avslutning på den här projektanställningen här på GF Chansen. Sommaren kommer och nya uppgifter med den. Efter sommaren kommer hösten med möjligen/troligen/mest sannolikt ännu nyare uppgifter och dessutom ett val som skräms. Nej jag är kanske inte rädd, men nya uppgifter kan ju vara lite läskigt ibland…

Idag ska jag avsluta dagen med tjej-shopping på stan. Det händer INTE ofta minsann, men roligt ska det bli… roligt att hänga med tjejen åtminstone. Shoppingen vette fasen. Den där tjej-genen gick jag miste om…

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.