Inget biter på mig..

Naket och vackert. Så beskrev Sara sin blogg idag. Eller möjligen varmt…? Jag minns inte helt. Att komma ihåg detaljer kan jag sakna, men det tar på att fylla hjärnan med mycket… hur som helst, hon var här idag. Det var inte naket men varmt och vackert. Hon sa mycket fint, gav mig en present, kom med fika och frågade de rätta frågorna. Det finns mycket som är fint här i världen och vänskap är precis en sån sak. Tänk att vi har så svårt att prata om känslor och om psykisk ohälsa… De flesta gör så. Vi ar byggt upp det så. Jag vet med mig själv att jag ofta går runt och låtsas var en robot. Inget biter på mig. Inte ens det faktum att framtiden med maken inte alls blev som jag drömde.. Men det är klart det biter. En sån människa är hon… en krama-hårt-människa…

i-know-youre-not-300x300

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.