Nu dör hon

Ligger hemma sjuk idag, så börjar dagen med Broken city. Inget speciellt egentligen, alla har vi varit där. Samtidigt läser jag min väns blogg där hon skriver om sorgen efter sin avlidne make. Jag kan inte förstå sorgen. Min bäste vän dog och livet slets ifrån mig tyckte jag. Men det blir nog ändå inte samma som när ens make och pappan till ens tre barn helt plötsligt är borta… Du hittar bloggen på sarasundbaum.se. Den är verkligen värd att läsa…

Etiketter: , , ,

3 kommentarer

  1. Daniel Olsson

    Har läst en hel del på hennes blogg, den lämnar en verkligen inte oberörd. Starkt att kunna skriva om sina känslor på det viset i en så svår situtation.

    Tråkigt att höra att du är sjuk, hoppas att du kryar på dig snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.