Fridolin som slagpåse.

Gustav Fridolin hyllas på många ställen eftersom han adresserar SD direkt. Han använder sig själv som slagpåse och talar klassiskt hjältespråk som taget ur en film: ”Ta mig istället, ge dig på någon i din egen storlek”. Det är lite billigt. Men det fungerar. Antirasisterna jublar, MP ökar. Väljarna är lättstyrda på det sättet. Häxjakterna i media de senaste åren visar på hur enkelt det är att skapa reaktion och aktion hos folket. Ändå är det bara Fridolin som tänker på att använda det. Det är jädrigt klyftigt av honom. Frågan är hur många som blint ställer sig bakom hans kampanj… Det är så vi gör. Vi läser rubriken och går dit näsan pekar tills nån sätter en ny rubrik framför näsan.. Fast jag gillar Fridolins sätt att bemöta dem. Vem gillar inte hjälten i filmen? Undrar vad som står i manuset efter valet…

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.