Hur är det möjligt..?

Det här blev en mycket bra dag. Plötsligt mötte jag en människa som jag inte träffat på ca 15 år. Livet är lustigt sådär. I gymnasiet lärde jag känna honom och sedan skildes våra vägar ordentligt. Helt plötsligt bor vi båda i Holmsund. Om än han som inneboende hos familj tills han hittar eget. Som sagt, mycket lustigt.

Förutom det så har dagen rullat på. På Umeå Legend finns kändisar inom dam-kampsporten, Teuta Cuni och Klara Svensson, och för tjejerna som är på campet är det ju såklart mycket stärkande. Kan jag tänka mig i alla fall. Jag tror såklart även för våra egna. Förebilder är så viktigt. Jag tror mycket står och faller med just förebilder inom det man gör. På något sätt… Och förresten, jag har träffat Ida Östensson. Stark tjej och inspirerande att möta…

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.