Tjejer behöver slåss också.

Godmorgon på denna underbara måndag! Helgen har varit intensiv och påfrestande, men fantastisk också. De unga tjejerna som deltog i boxning på CrossingBoarders-campet var så duktiga! Det tog ungefär 5-10 minuter så växte de flera centimeter. Det är nånting med att helt släppa hämningarna och bara slå på en säck till exempel. Att inte behöva bry sig om hur man ska vara utan bara leva ut. Det märktes.Förebilderna gjorde också sitt förstås. De var helt makalösa ledare! Jag är helt säker att de hade enormt kul och redan låter det som att flera av tjejerna ska dyka upp på våra ordinarie träningar.Toppen!

Här kan du följa campbloggen och även se SVTs reportage: http://crossingboarders.se/campbloggen/ 🙂

Etiketter: , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.