Imorgon börjar ett annat liv.

Ni är många som läst idag.

Vitmakt neger slakt verkar ha intresserat många. Jag hoppas på ett sånt sätt att ni sökte nåt att förfasas på. I så fall är det välkommet. I annat fall får jag väl välkomna er till en galet antirasistisk människa och hoppas att ni byter åsikt medan ni är här 🙂

Imorgon börjar ett annat liv för mig. Egentligen har jag först semester en vecka innan livet med fullt fokus på Umeå Legend tar vid. Den här veckan ska sonen på läger. Förra året han var där, dvs två år sedan, grät han för att han inte fick åka buss dit. Idag var han ledsen för samma sak, fast tvärtom.  Imorgon skjutsar jag honom dit och spenderar själv dagen på stan och på gym. Och på Chansen. Kommer ha svårt att slita mig därifrån. Vilka härliga människor jag fått jobba med.

 

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.