Jag är så besviken!

Jag tror i princip att det här är den värsta sommaren någonsin. I mitt liv åtminstone. Hur kan det vara så kallt och regna så mycket på samma gång? Jag hör att södra Sverige verkar ha en ordentlig sommar men varför har vi repris på februari.. Jag blir trött bara. Suck.

Aja. Idag fortsätter planering för Umeå Legend. Allt inför hösten ska läggas på plats. Det är mer än man tror. Stackars de andra, tror de ska få sommarledigt 😉 Förutom det så är det väl samma sak som igår, skjutsa Hampus på läger och njuta av kvällen. Men idag blir det ingen bio. Inget skräpmat heller. Eller snacks. Ja vem bryr sig om beach 2014 när inte ens vädret gör… 😉

Godmorgon i alla fall! Besök gärna Cafe Mångfald idag kl 13 på Bankgatan 10B. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.