Inte en pinal packad

Inte en pinal packad

Inte en pinal packad! Ja så är det faktiskt. Förutom det ni ser på bilden, dvs möblerna. Under tiden vi är på semester så ska huset få sig ett otroligt lyft. Det gamla innertaket (som anpassats till dagiset höga volym) samt badrummet (som senast gjordes om på 80-talet när huset byggdes) ska bli helt nytt. Tänk så spännande att komma hem sen 😀

Idag var vi hos barnmorskan. Egentligen gjordes inte så mycket förutom att prata. OCH lyssna på hjärtat. Eftersom sambon ville spela in så fick vi lyssna två gånger. Andra gången trodde hon maskinen va glapp för hjärtljuden avbröts hela tiden. Haha, det var bara vår livliga unge som sparkade hela tiden! <3

Imorgon drar vi iväg alltså. Hade hoppats nån kunde skjutsa oss till flyget men verkar behöva bli taxi 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.