Hahaa, oj

Hahaa, oj! Det är verkligen tomt här. Skumt att tömma ut alla saker (och menar verkligen ALLA) när man precis ställt in dem. Det var ju faktiskt bara, ja inte ens två månader sedan. Längtar verkligen tills vi kommer hem. Då är badrum och innertak ändrat till oigenkännlighet 😀 Dyrt såklart, men det får det ju vara värt.

Förresten vill jag ge ett råd till alla. Gör INTE som jag! Det är inte bra att slänga ut på bloggar och sociala medier att du ska resa bort. Det är som att bjuda in tjuven. Hej och hallå, där är det fritt fram. Så det avråder jag starkt ifrån. MEN vi ska alltså ha byggjobbare boendes här så här kommer det inte att vara tomt.

Goodbye from Sweden, next time Spain!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.