Kvällsdopp

Kvällsdopp! Jag har tyvärr ingen bild som bevis men jag lovar att vi drog till poolen efter middagen. Eftersom vi nu går efter spanska tider så åts nog inte middagen förrän ca 20.30. Cirka iaf. Ni vet, manana 😀 Av nån anledning kom min sambo på idén med ett kvällsdopp och tur var väl det. Vattnet var tokvarmt efter dagens uppvärmning med solens hjälp, mörkret hade lagt sig, palmerna svajade med vinden och poolens lampor hade tänts. Underbart. Lite skrik, mycket skratt, lite kramar och mycket tävling. Sonen var nöjd. När vi gick sa han att han skulle direkt i säng. Alltså, jag tror nästan jag vill leva; jag vill dö och allt det där… kanske är det ändå Spanska sydöstkusten det handlar om <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.