Ibland är jag dålig.

Ja ibland är jag dålig på att uppdatera. Det får jag minsann erkänna. Men jag tar det på mig och skyller på nån annan. Typ Spanien och värmen. Eller sömnbrist. Eller nåt sånt. Sömnen är fortfarande knagglig. Här finns det bra med tid att sova på dagen och det är bra. Det nästan förväntas av en att ligga och vila en rätt så lång stund mitt på dagen vilket är exakt vad jag behöver 🙂

Idag går vi in i v 23. Jag har läst och läst vad det innebär men nu minns jag knappt ett dugg. Det börjar nu vara rätt så stor chans för överlevnad iaf! Milestone. En viktig sån. Även om vi såklart hoppas att hon inte tittar ut i närmsta laget såklart.

Hon verkar inte vara på gång heller utan trivs nog rätt gott där när mamma stressat ner. Sparkarna har minskat markant. Karate-hoppjerka därinne är nu mer en liten soffliggare, rör sig inte mer än det behövs. Det är bra! Min puls är säkert mycket lugnare här. Det har gett mig en ordentlig tankeställare inför hemkomsten 🙂

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.