Kärleken.

Ibland kan jag undra om jag har fel syn på kärleken. På vad det är att vara i ett förhållande. Jag ser så många som söker tex fysiska gåvor. För mig är det så viktigt att vara tillsammans. Inte sitta fastkedjade men att de minsta saker ska visa att man hör ihop. Kärleksfulla blickar över middagsbordet och sånt. I ett förhållande ska man aldrig känna sig bortvald.

Jag har aldrig varit nån som sökt stora presenter. Att få smycken, blommor, choklad, bilar osv osv sånt bryr jag mig inte om. Jag klarar allt det praktiska själv så varför ta in nån annan då?

Jag älskar när jag sitter med min sambo och andra och han med de minsta tecken visar att jag är hans. Med blickar, med leenden, med att ta min hand. Jag älskar hur han kommer och pussar mig bara för att han är den som får. Jag älskar hur han kommer bakifrån och håller om mig.

Kärleken är de små sakerna. De små gesterna. De små gesterna som visar att det ni har är kärlek, att ni har valt varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.