”Det här ska fan gå”

Hej igen!

Längesen jag skrev. Jag vet det. Jag tror det händer så mycket i mitt huvud att jag liksom inte hittar nån röd tråd ens för mig själv.
Nu har jag landat mer. Förlossningen är snart här och faktiskt har jag gått från extrem panik till nån slags: ”Det här ska fan gå”-känsla.
Det jag istället laddar för är att återuppta arbetet för min hälsa. Ja, det är också något som jag borde ha gjort redan.
Men som sagt, röd tråd och allt det där. När det har varit mycket för mig, going on inside, så har jag alltid blivit lite handlingsförlamad om jag låter mig stanna av. Och med foglossningar så har jag inte kunnat göra annat än stanna av.

Hursomhelst. Jag jobbar från noll just nu. Höggravid, dålig grundkondition, knappt några muskler kvar, jädriga foglossningar, sömnbrist, låga järnvärden, sockerchocker, sämre kosthållning osv osv. Ja, det är den rena sanningen. Men nånstans ska man börja. Idag åt jag en snickers. Sambon hade köpt den. Jag bestämde där och då att det var min sista bit från gottelivet. Nu börjar socker-avvänjningen. Promenaderna ska jag banne mig hålla fast i också. Det gör ont. Har man inte upplevt smärtorna från foglossning så är det nog svårt att förstå. Går jag väldigt sakta går det bättre men jag har bestämt mig för att försöka klämma i något ändå. Jag behöver flåset med mig på det där maratonet som väntar.

12189294_10206808424320853_5266681722625505936_o

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.