I sockrets spår!

Sockeravgiftningen pågår och jag måste ändå säga att det går bra. Jag hade ett litet återfall igår när sambon bad mig köpa kakor. Jag tog tre små chokladkex. Det är en bedrift! I vanliga fall hade jag nog ätit upp båda paketen. Han försökte till och med få mig äta. OCH frågade om han skulle köpa Snickers idag. Jag har stått stark och jag är stolt.

Men hur har det påverkat mig då? Svårt att riktigt veta vad som är vad men har känt mig bra mycket tröttare och liksom död i kroppen. Lite så… inte yrsel men känsla i kroppen påminner ändå om det. Så det var helt klart välbehövligt detta. Känner dock inte av nån jättepanik. Sådär som jag brukar annars. Jag vet att det finns kakor i skafferiet men jag äter annat.

Bra jobbat!

Etiketter: , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.