Kvällsmys!

För det första måste jag säga att ni verkligen är bäst. Ja ni som läser fastän jag inte ens skriver. Kanske med en förhoppning att jag faktiskt ska återkomma en dag. Typ som nu. Jag gillare. Så ni är bäst. Det bestämmer jag nu. 🙂

Ikväll tar vi oss en riktig myskväll. Ja åtminstone sådär mysigt som det kan bli när sonen är för stor och bara vill spela. Och sambon är för behövd på jobbet att han blir kvar. Så jag och dottern hänger med varandra. Hon på mig och jag… jag hänger lite överallt efter två graviditeter :p

Hursom. Jag saknar att blogga.jag kanske fortsätter att skriva nu. Kanske fastnar jag i att inte göra det. Livet är för härligt när man kan välja helt fritt sådär. Fantastiskt. Vårt samhälle är helt fantastiskt. Önskar sånt till alla.

Hoppas ni alla oxå för kvällsmys idag!

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.