Att inspirera

Att inspirera. My kind of perfect var min källa till inspiration förut. Den källa som jag såklart gärna delade med mig av. Den källa som flera läste och gladdes av. Den försvann och jag måste säga att jag inte mår lika bra utan den.

Jag började blogga om mammalivet förut och även om det ligger mig varmt om hjärtat förstås, så är det inte det som jag helst bloggar om. Pepp och inspiration, stärkande ord och kärlek, det är sånt världen behöver. Sånt jag behöver.

Från och med nu är det vad jag kommer ge er här i bloggen. Igen. My kind of perfect kommer tillbaka. Världen behöver mer av människor som vågar vara perfekt på sitt sätt. För det är vi alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.