Ska vi hitta på nåt idag, eller

Ska vi hitta på nåt idag, eller? Att vara hemma hos familjen på semestern innebär oftast att man ska göra massor av saker. Nästan sådär att man kommer hem från semestern och är alldeles slut. Småbarnsfamiljer brukar ofta känna igen känslan.

Komma hem slut från semestern kommer jag inte att göra. Den här gången. För mig är det den här gången lite annorlunda eftersom det helt plötsligt händer saker, annat än blöjbyte, amning och sånt. Hur det är att vara hemma med en bebis mestadels ensam förstår nog ingen som inte varit det. Mysigt och allt, men utmattande på ett helt annat sätt än jobb. Aldrig en stund att slappna av.

I alla fall, dagarna med familjen är ljuvliga. Det är familjen som räknas, på alla sätt.

Tänker ibland på de som inte har någon. Eller de som har men inte ser det som det privilegium det är. Eller de som faktiskt haft så dålig uppväxt att de inte inser… Det är tråkigt.

Vad som händer idag vet jag inte. Kanske gör vi något speciellt eller så gör vi ingenting. Hur som helst blir det speciellt i familjens närvaro.

Tyvärr saknar vi ju en från familjen. Sambon är på sin egen semester. Han behövde lugn och ro efter allt slit med jobb och hus. Det märks att han inte har varit hemma med en bebis :p

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.