Asylsökande åker

Asylsökande åker. vidare. Vissa av er vet att vi haft asylsökande människor här. Och till er andra kan jag berätta att de bott hos oss en tid. Det har såklart varit både och. Det är mycket märkligt att helt plötsligt ha huset fullt med människor du inte känner eller ens talar samma språk som. Märkligt och jobbigt för en sån som mig, som behöver en privat sfär så oerhört mycket då och då. Men jag sörjer att de ska åka för allt det positiva. All god mat, all skratt, hjälp med dottern..

Det kommer bli oerhört tyst inom de här väggarna igen. Nu ska en av dem stanna ett tag längre iofs, men ändå. Det har helt klart varit en upplevelse som jag inte glömmer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.