Samtycke för samlag

Samtycke för samlag

Samtycke för samlag. Man tycker kanske att det borde vara självklart i ett upplyst samhälle, att tjejer har rätt till sina kroppar. Ordet samlag är ju rätt tydligt det oxå. Nu ska vi göra det här, tillSAMmans. Men nä.

Att jämföra sex med boxning trodde jag bog aldrig att jag skulle göra, men faktiskt är det den bästa jämförelsen jag hört hittills.

Att börja boxas med någon, utan att kontrollera att personen är med på det hela, är ett brott. Samhället ser på dig som en idiot. Att börja boxas med en redlös person, som inte KAN säga nej, ett ännu värre brott. För en redlös person är hjälplös, så hur kan man tro att den personen vill boxas?

Varför kan vi inte se på sex med samma glasögonen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.