All heder till de andra.

Nu ska vi se om jag hinner blogga en kortis. All heder till alla andra bebis-föräldrar som bloggar flera gånger om dagen. Hur fungerar det? Vår dotter är nu drygt 10 månader och jag har ännu inte fått ordning på ens hushållet. Ni vet, städning, tvätt, matlagning och allt annat som är helt grundläggande. Sen hjälper det väl inte att vi har en extremt aktiv bebis som är nånstans några sekunder in i min aktivitet. Men jag antar att vi inte är de enda som har en aktiv bebis 😛 Just nu ligger hon i alla fall och sover, men det skulle fascinera mig om jag hinner skriva färdigt. För några dagar vaknade hon med ett ryck och en grimas. Det finns liksom inte, gnugga ögonen, ligga kvar lite, vakna sakta. Nejdå, det är full aktivitet från första sekund.

Allvarligt, hur får ni livet att fungera? Hur hinner ni vila om natten inte fungerar? Är jag den enda som inte får någon ordning på det här livet?

Sonen och jag dras med en förfärlig hosta som aldrig verkar ge sig. Han har testat sin gamla medicin, den han fick mot kruppen, men ingen hjälp. Jag får inte använda starkt pga amningen så det är bara att hosta vidare. Igår tog jag en Alvedon för jag kände av feber och natten har gått utan hosta.

Nu avslutar jag det här, då kan jag säga att jag faktiskt hann ett helt inlägg 🙂

Etiketter: , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.