Kanske är det också en del av sorgen

Kanske är det också en del av sorgen? Och vad är sorg egentligen? Ibland tror jag inte att det här är sorg. Eller jag är ganska säker. )Det här är något större än sorg. Man ska såklart inte jämföra. Men sorg är att vara ledsen. Så är det i alla fall för mig.

Läs vidare på http://frumammamage.com

En kommentar

  1. annki

    Hej, jag vill verkligen beklaga sorgen . Har följt din blogg förut o blev helt chockad över att du förlorat din son ! Tur att man inte vet i förväg vad livet har för vändningar! Prata, gråt! Man bearbetar sorgen varje gång , men hur det är att förlora ett barn har jag ingen erfarenhet av .
    Kram!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.