Hedersknyffel kommer hit!!

Anders Åkesson!!                                                                                                                     Han är Centerns trafikpolitiska taesman,sitter med i riksdagens trafikutskott och är med i centerpartiets styrelse.Han är en riktig hedersknyffel förklädd till Smålänning.

Han ska följa med mig i lastbilen och bilda sig en uppfattning om vad vi har för vägar att färdas på häruppe i mörka Norrland. Då ska jag försöka ge honom en bild av vilka problem som vi faktiskt har med avstånd och ibland bristen på underhåll av vårat vägsystem. Han kommer hit och ska åka med den 2/12.

Det är bra att politiker som sitter i utskotten kommer ut och får bilda sig en uppfattning om hur saker som dom ska bestämma om fungerar på plats och ställe.    Och det är nog en sak som vi kommunpolitiker också måste tänka på,inte då bara den absoluta ledningen utan även vi som sitter längre ner på kvisten.En stor del av politikerföraktet skulle nog försvinna om folk fick träffa dom som sitter i nämnderna och fullmäktige lite mer. Nu är ju Bjurholm så litet  i och för sig, så vi har ju bara en heltidspolitiker, resten av oss gör det mer eller mindre på fritiden. Men jag tror hur som haver att det vore nyttigt.

 

2 kommentarer

  1. Lars Bäckström

    Hej Ronny!
    När Anders kommer upp så skulle vi vilja att han även fick åka på vägarna i vår kommun. Jag, Marta och Helena Lindahl hade en träff i går med åkeriföreningen i vår kommun (MTAB) och de var förtvivlade över våra vägar. En representant för Martinssons såg var även med och de påstod att vi har de sämsta vägarna i Sverige. För fram vår upprördhet och han får åka med timmerbilarna här fram till jul om han vill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.