Telias hämnd!!

Telias svar på mitt förra inlägg lät inte vänta på sig särskilt länge.

Igårkväll när jag ställt av kranen i Bjurholm och börjat tuffa ner mot Husum slog det mig att jag inte hade telefonen där jag lagt den.Jag vet att Jag haft den i fickan när Jag ställde av kran, och sedan tycktes jag ha lagt den på panelen i bilen.Jag provade att ringa den för att höra var den var,men (som vanligt)svarade en röst att"abbonenten inte går att nå" nåväl det är ju som sagt ganska vanligt,men när jag provat en sådär 10gånger så insåg jag att den telefonen nog inte skulle vara så lätt att hitta igen.

När Jag efter några timmar kommer tillbaka till kranen så ser jag något som ligger där i lastbilsspåren och blinkar. Jag ser ju redan på håll att det är min stackars Ericsson som blivit överkörd, men när jag kommer fram och ser den spräckta displayen så drar jag efter andan, Mot mig på den smutsiga displayen blinkar orden "JOBBIGT VA!!" för att sedan blinka till och svartna.Kusligt va?

På något vis måste dom ha kunnat reversera mottagningen och dra telefonen ur min bröstficka,för att lägga den just framför mina egna däck. Jag tror att Telia gjort stora framsteg i den tekniska utvecklingen,bara synd att dom inte kan koncentrera sig mer på täckningen.

 

En kommentar

 1. Lisa Arvidsson

  Haha, ja nog skulle det kunna vara trevligt att ha den sortens makt ibland!
  Jag kan dock tänka mig att det skulle krävas så extremt bra täckning att du knappast befinner dig i farozonen…

  Skämt å sido så är du välkommen att lämna synpunkter på täckning och förslag till utbyggnad på http://www.telia.se/privat/mobilt/merom/tackningskartor/utbyggnad3g-gsm/synpunkter_tackning.page
  Engagerad politiskt ser jag att du redan är…

  Ha en fin helg i alla fall! Och lycka till med telefonen…

  //Lisa Arvidsson
  Telia kundservice

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.