A-kasse bemötande.

 

En bekant tog kontakt  med sin branchorganisations a-kassa för att försöka att få ett medlemsskap. Människan i andra änden var först väldigt trevlig tills hon förstod att han inte var intresserad av medlemsskap i facket.

Som den värsta telefonförsäljare började hon att försöka omvända Honom med alla argument som Hon fått lära sig att ta till. Solidaritet,,,man måste ju visa solidaritet,,,,gentemot vilka framkom inte. Man var ju Tvungen att gå med för att försäkra sig om rättvis behandling,mm.

När Han så fick en syl i vädret så förklarade Han att Han helt enkelt inte ville att hans pengar skulle sponsra Socialdemokraterna på något sätt. Det tyckte Hon ju var märkligt. -Men hur ska jag göra då för att gå med i kassan? frågade han. – Ja det får Du räkna ut själv. Snäste Hon.

Är det så konstigt att dom inte får fler medlemmar??

En kommentar

  1. Katta

    Ronny – det är så kul att du bloggar!! Jag blir så glad när jag läser sin blogg för du sätter ord på mycket som jag tänker på! Bl.a. detta…jag vill inte heller ge mina pengar till något parti jag inte stödjer men ändå ha rätt till både fack och a-kassa. Tycker inte att jag fått hjälp av Kommunal under alla år utan klarat mig bättre själv men vad finns det för fack att vara med i annars här uppe? Känns som att de har övertaget tyvärr :/

    Fortsätt skriv tack 😉 Å kaffekannan i Burträsk står varm å väntar på strömsborna! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.