Tyskland och Euron.

 

Visst känns det ganska skönt att vi inte är med i Eurosamarbetet? Trots allt som sas när Sverige röstade nej, så har vi trots allt klarat oss ganska bra. Norge som ju står alldeles utanför borde ju inte ens finnas till tycker man. I ärlighetens namn så tror Jag faktiskt att Jag röstade ja, men det är skönt att erkänna att man kan ha fel ibland, det har hänt förr och kommer säkert att hända igen.

Tyskland och Tyskarna!! Det är väl ändå ett ganska beundransvärt folk. Dom har rest sig ur skiten två gånger på hundra år. Ett land som egentligen inte har så stora naturresurser om man slår ut det per invånare. Men ändå klarar dom att komma igen, om och om igen. Jag tror att dom måste börja ge kurser till dom länder som uppenbarligen har svårare att klara sig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.