Älgens hus

Vi har faktiskt rätt mycket bra matställen här inom Bjurholms kommun,så liten vi är. Idag har Centerkretsen bjudit förtroendevalda med anhang på "Jul middag/lunch".

Och vad passade väl bättre än att ta det på Älgenshus hos Christer Johansson m. familj. Christer är ju förutom världsmästare även centerns senaste kommunalråd i Bjurholm. Han satt ju tills nuvarande Ingemar Nyman valdes.

Han har verkligen gjort ett praktjobb med sin älgfarm, det var inte många som ville satsa några pengar på att tilltaget skulle lyckas till att börja med. Men tack vare sin berömda tjurskallighet, som gett Honom både guldmedalj och nu en populär rörelse både inom och utom landets gränser, så har Han lyckats ro detta företag iland. All heder åt Honom och hans familj.

Och ett stort tack från Bjurholms Centerkrets med en önskan om en God Jul!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.