Lärare/Polis

Är det inte ganska bedrövligt att lärare enligt Tingsrätten ska räkna med bråk, vare sig dom undervisar i matte eller inte? Dom ska kallt ställa in sig på att dom kan bli – hotade med eller utan vapen under dagen.

Har Vi inte böjt oss lite väl mycket om Vi tolererar att en yrkeskår ska behöva finna sig i sådant? Från skolbarn, som är där för att lära för livet. Man kan ju fråga sig vad dom anser om framtiden när dom ser och hör sådant.

Är detta frukten av den fria uppfostran? Eller ligger det kulturförbittring bakom? Vad som än är roten till det onda, så måste det fram i dagen och krafttag måste sättas in för att få tillbaka diciplinen i skolan igen. Och krafttagen måste sättas in på rätt ställe.

Tills dess är det väl frågan om lärarna inte måste få beväpna sig, åtminstone som ordningsvakter, med batong och handfängsel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.