Extremism

Det har som väl alla sett varit en högerextrem demonstration nere i Stockholm idag. En demonstration som sökt och fått lov att vara där idag. Och vad händer,säkert som amen i kyrkan dyker vänster-extremister upp, och med beslöjade ansikten startar dom en "illegal" motdemonstration. Med smällare går dom till attack mot både polis och högerextremister.

Nu tar jag inte på nåt vis högerextremas parti på annat vis än att dom faktiskt fått lov att demonstrera. Om vänstergrupper velat hade dom kunnat göra detsamma, men då hade man ju inte behövt täcka sina ansikten förståss.

Extremism i vilken form det vara må är förkastlig tycker Jag, vare sig den kommer från höger eller vänster, är kristen eller muslimskt, kvinno eller man. Men ALLA har rätt att fritt få tala för sin sak här i Sverige, oavsett vilken åsikt man har. Och det ska få ske utan olagliga provokationer.

Extremism ska inte heller tigas ihjäl,för då har vi tidigare sett hur det kan gå, med både världskrig och på senare tid, olika utrensningar i vår närhet.

Extremism ska motarbetas öppet och genom lagliga metoder i parlament, riksdagar och i kommunfullmäktige i alla våra kommuner. Endast då kan vi komma tillrätta med den.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.