Terrorgruppen DBF

Så har dom slagit till igen, den Svenska terrorgruppen DBF. För det är ju det dom egentligen är, en terrorgrupp. Och det är som det dom skall bekämpas.

Dom tror dom hjälper djur som är uppfödda i burar,och som är vana att få mat på bestämda tider,genom att släppa ut dom, till ett liv där dom ska konkurrera om maten och utrymmet. Många av dom kommer att få svälta ihjäl då dom inte vet hur man skaffar sig mat själv, för att inte tala om den mängd mat som behövs för att föda dom.

Dom verkar inte bry sig om att dom slår undan möjligheten för folk att bo och få sin utkomst häruppe.Dom saknar totalt respekt och medkänsla för sina medmänniskor,och även djur,fastän dom tror att dom hjälper dom.

Jag hoppas att SÄPO men fler sätter in sina resurser på att få fast  dessa terrorister, för ingen vet vad som händer nästa gång dom slår till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.