Följden av Mp´s Invandringspolitik.

Nu ska Miljöpartiet starta en kampanj för en generösare invandringspolitik. B.l:a ska inga Kommuner kunna säga nej till att ta emot ensamkommande flyktingbarn.

Hur ska man kunna ställa det kravet på Kommuner som kanske redan idag tar emot mer än avtalet kräver? Vem ska betala det? Redan idag så kostar det Kommunerna mer pengar efter dom 2 åren som man får ersättning av migrationsverket, då det visar sig att dom har svårt att få jobb,pga språket blandannat,än man trott.

Vem är hjälpt av att Kommunerna ruinerar sig på att tvingas ta emot mer än man kan ta hand om? Barnen behöver ju mer hjälp i förskola och grundskola också än medeleleven. Och Jag säger inget om det, det kan ju vem som helst förstå som är utrustad med normalbegåvning. Däremot tycker Jag att Vi ska kunna ta hand om dom som kommer på alla sätt så att dom får ett bra boende och en utbildning, som hjälper dom att kunna stå på egna ben i samhället.

Dom flesta av dom vill inget hellre än att kunna sköta sig själv, men då måste vi kunna ge dom förutsättningar för  det och inte av ekonomiska skäl bara vara tvungna att i princip ge dom det som krävs för att överleva.

Nä,Vi ska givetvis hjälpa dom som behöver det, men Vi ska inte tvingas att ta emot fler än Vi klarar av. Vi ska ju dessutom ha någonstans där dom kan bo, och bostadsbristen är ett problem i dom flesta Kommuner idag. Men ska Vi tvingas bygga för att ha flyktingar där, och då efter 2 år även få betala hyran själv förutom byggkostnader,då tror jag att det blir fler än Grekland som måste börja ropa efter hjälp utifrån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.