Kommunsammanslagning eller invandring?

Det talas en hel del om sammanslagningar och ökad invandring för att få den bristande befolkningstillväxten att harmoniera med Kommunernas allt sämre ekonomi.

Men Jag vet inte om det vore rätt väg att gå. Vi har ju redan provat på det här med Kommunsammanslagningar,och det blev ju ingen direkt hit. Jag tror dom flesta Kopmmuner som slogs ihop har gått skilda vägar, och varför skulle det gå bättre nu?

Och vad gäller invandring,Vad menar man med "invandring"? Är det ökad flyktingmottagning man egentligen menar då eller? I så fall tror Jag inte heller det är rätt väg att gå, inte för att få fler människor i arbete i alla fall. Det har ju visat sig att det är ganska få som har fått jobb efter dom 2år som staten betalar pengar till Kommunerna.

Om man däremot menar att man försöker att få tag i människor som är villiga att flytta hit med sina företag så är det ju en annan femma. Jag tror man måste försöka att börja i den änden istället. Man måste försöka få hit livskraftiga, små eller stora företag, som tycker att det verkar attraktivt att både bo och verka här.

En kommentar

  1. Krister

    Försök säga det till politikerna eller de som röstar på dem som tror att alla problem kan lösas med invandring. Det är brist på realism hos politikerna som följer politisk dogma att skapa det ”fantastiska multikulturella samhället” utan jobb eller bostäder. Folk är också mer än hjälpligt naiva se bara hur långt det gått i städer som Malmö och när man påpekar det får man svar som ”gillar du inte Zlatan” och ”gillar du inte kebab” eller javisst anklagelser om att vara rasist jättebra så för man en debatt med barnsliga påståenden och anklagelser alltså om man är 5 år gammal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.