En politikers uppgift.

Vi får aldrig glömma att Vi politiker sitter där Vi sitter på mandat av väljarna. Om väljarna misstycker med det Vi företar oss, så röstar Dom helt enkelt inte på oss.

Vi kan aldrig skylla dåliga opinionssiffror på att väljarna bara läser överskrifter,eller inte sätter sig in i frågorna ordentligt. Det är att nedvärdera deras intelligens!! Tänk om det helt enkelt är så att Dom tycker att det finns andra som för fram sin åsikt tydligare?

Det kanske är så att Dom faktiskt har läst mer än överskriften,Dom kanske har läst på frågorna, och helt enkelt inte håller med. Vi politiker får aldrig tro att det bara är Vi som sitter inne med intelligensen och alla svar!!

Kanske det är så att Vi ibland måste böja oss för väljarna och göra det Dom tycker är bäst. Det är trots allt Dom som betalar våra ersättningar.Dom är våra arbetsgivare och Vi får nog faktiskt ta skeden i vacker hand och rätta oss efter det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.