Nu har Dom skitit på gillret!!

Nu är risken stor att Man har "skite på gillre"!!

Förslaget om att Man ska kunna tvinga Kommuner att ta emot ensamkommande flykting barn from. 1 Jan nästa år är inget som ett land som kallar sig demokratiskt ska genomföra.

Att ta emot dessa ungdomar kräver en hel del av mottagarkommuner, att tvinga in Dom hos Kommuner som varken kan ge den kvalificerade hjälp som De flesta av Dom faktiskt behöver, eller har den kompetens som krävs är inte att hjälpa Dom, Man riskerar bara att skapa en massa motsättningar och bäddar för rasism och fördomar.

Dom flesta Kommuner har dessutom avtal med migrationsverket, och Dom flesta fyller nog sina kvoter, Jag vet att många med oss tar emot med råge också. De som inte tar emot anser sig troligen sakna kompetens och förutsättningar att ge ett fullgott mottagande. Jag tror inte att det är några som vägrar av snålhet eller oginhet.

Dessutom tror Jag man förstör alla förutsättningar till ett bekymmersfritt mottagande genom att tvinga Kommunerna till att ta emot.

Problemet för många Kommuner är att Man inte har tillräckligt med bostäder ens för att täcka upp förflyttningar mellan varandra. Hjälp istället till att lösa det problemet först, så kommer det nog att bli lättare att få Kommuner att ta emot flyktingar och asylsökande sen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.