Det är kul när C-motioner tas emot positivt.

Vi i Centern i Bjurholm blir alltid lika glada när våra motioner tas emot positivt. Vare sig det är av allians-partier eller Socialdemokraterna.

I det här fallet är det Socialdemokraterna i Bjurholm som anammat en Centermotion så till den grad att man slagit upp det på en enkät som man delat ut.

Det gäller Centerns motion om kolonilotter som bemöttes positivt när den togs upp i Fullmäktige, för ett tag sen.

Man tar upp den i enkäten som ett exempel på frågor som man drivit framgångsrikt i opposition. Och det må man ju säga är framgångsrikt om Man inte ens behöver skriva motionen själv, utan man kör något slags voodo-trick så ett av "micropartierna" skriver den, och får igenom den i fullmäktige.

Men Vi är inte knussliga inom Centern, Vi är glada att våra ideér är gångbara i alla läger, och verkar falla folk på läppen så till den grad att man kanske tror att den goda idén trots allt var ens egen.

Men det är just det som är Centerpolitik, det finns något för alla hos oss!!

2 kommentarer

  1. Östen Högman

    Jo men Ronny – men att försöka ha nåt till alla runt Stureplan var nog ett misstag. Verkar som alla blev centerpartister blev berusade när man skulle göra politik som passade de på Östermalm.

  2. Ronny Jonsson

    Då är det kanske avståndet till Stureplan Vi ska tacka för att Centern i de 4nordligaste länen faktiskt håller Sig runt 7%.
    Jag spår dessutom att Vi kommer att öka i Västerbotten ytterligare vid nästa val.
    Tack vare Socialdemokraternas agerande i Kommuner och Landsting här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.