Jag ska sluta med politiken!!

Jag ska banne mig sluta med det politiska arbetet, Jag ska bli forskare!!

Det verkar inte som man behöver bekymra sig det minsta om det man säger är rätt eller inte, och att det resultat man får fram kanske beror på att man inte ställer frågorna objeltivt utan brano förutfattat.

Ta det här med att dom tycker att man ska förbjuda dubbar tex. Det är klart att de sliter upp mer micropartiklar än däck utan dubbar, Men hur mycket mer sliter de upp?? Det vet dom inte!! Men är det inte det som är intressant såsäg??

Micropartiklar finns även på ställen där det aldrig existerat dubbdäck, där det blåser in med vinden från närliggande öknar. I Sverige finns det i sandningssand och i utsläpp från fabriker. Så hur mycket kommer från dubbdäck och hur mycket kommer från andra källor??

 

En annan sak dom kommit fram till är det är farligt att äta köttfärs med bly i.Därför ska blykulor förbjudas och man ska skjuta med kopparkulor istället.

De har upptäckt blyrester i köttfärs från frysboxar hos jägare, och det är klart att det är ju inte bra. Helt klart ska man vara noga med att skära bort skadat kött från skottkanalen. Men de kan inte med säkerhet säga att blyet i kroppen kommer just från skjutna djur. Människan får i sig bly på många olika sätt, men naturligtvis ska man förbjuda blykulor. Det är ju lättare att sparka jägarkåren i skrevet än att försöka stoppa annan blyspridning.

 

Sen har vi ju den här fantastiska upptäckten att man börjar få sämre minne efter 40. Jo så är det gott folk!! Efter, jag tror det var 10 års forskning och 7000 intervjuade personer, så har man kommit fram till det. Om jag gick och ställde mig utanför konsum i Bjurholm en dag och frågade folk vad de tror, så skulle säkert 95% av de tillfrågade ha kunnat tala om samma sak.

Så..Jag ska bli forskare och jag vet precis vad jag ska forska i. Jag ska se till så att de kriminaliserar vatteninnehav. För jag ”tror” mig veta att de flesta drunkningsolyckor beror på att man fått i sig vatten. Jag tror även att de flesta fukt och mögelskador i hemmen beror på vatten. Men jag är inte säker, så jag ska ansöka om en sådär 10miljoner och göra en undersökning som sträcker sig fram till min pensionering och forska och se vad jag kan få fram för resultat.

 

3 kommentarer

 1. Johan G

  Gu’ så glad jag blev av att din artikel Ronny.
  Detta med antidubbdäckstalibanerna för all del.
  Men inget går upp mot att rubriken bara var ironi.
  Vi behöver fler politiker som dig Ronny!
  Önskar dig skön söndag.

 2. Isak

  Ja vi behöver fler Centerpartister. I Robertsfors så protesterar man mot finska kärnkraftverk.
  För 35 år sedan så hade vi centerpartister som motionerade om att förlägga kärnkraftverken
  efter norrlandskusten för att få ett isfritt Bottenhav. För två år sedan så tyckte centerpartisten
  Per Hansson att man skulle bygga alla kärnkraftverk på havets botten för bättre kylning och mot
  härdsmältor. Tänk vad centerpartister är förutseende för fortsatt liv på planeten jorden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.