Flosklernas tidevarv

Nu frodas flosklerna och orden utan egentlig mening. Inte bara för att det är valår.

Jag satt och läste tidningen i helgen medans det kylan knäppte i knutarna, och lyfte lite grann på ögonbryna när jag läste insändarna, bla. ”Jämställdhet,jämlikhet,sämre livsvillkor skapar ohälsa”. Är inte det självklarheter?? Varför ska vi behöva läsa dessa självklarheter som kunde skrivits av vilket parti som helst??

Ta det här rätt, det är ingen kritik mot de som skrev just den här artikeln, den kunde lika väl varit insänd av borgerliga representanter, och det kommer säkert att skickas in liknande artiklar av oss och våra representanter.

Vad folk vill veta är ju VAD som ska förändras för att vi ska komma fram till det mål som vi ju är ganska eniga om i slutändan.

Det är ungefär som de här ”trädkramarna” som lever så ”miljövänligt” i vardagen. De sopsorterar och köper miljömärkta varor och gudarna vet allt. Sedan reser de utomlands på semester, och då fotvandrar dom till Nordmaling eller Bjurholm, visst??  Nej!! Dom flyger till Thailand!! Och det är ju mäkta miljövänligt va!! Då kunde de ju lika gärna blanda färgat glas med ofärgat under resten av året också.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.