Skoterled eller E12??

En lastbil svängde in på en skoterled i Tärna i tron att det var E12an. Man kan ju raljera och tycka att en yrkeschaufför skulle kunna se skillnaden. Men sanningen är att det inte alltid är så lätt att se överallt.

Det är ofta man varit på vägar som man funderat på om det överhuvudtaget är meningen att man ska vara på med något annat än oxar och kor.

Standarden på många vägar både i Norrland, men även i de glesare befolkade bygderna söderut är ofta under all kritik. Vi behöver pengar, mycket pengar för att förstärka och rusta upp både vägar och broar för att kunna sköta transporterna ut till de glesare befolkade bygderna.

I och för sig, får vi en socialistisk regering vid nästa val så behöver vi ju inte bekymra oss, då kommer höjda kilometerskatter mm fördyringar att se till att det blir för dyrt att bo ute på landsbygden. Och kilometerskatt kommer inte att kunna bekosta restaurering av våra vägar, allrahelst eftersom det blir vi själva via dyrare transporter, som får betala det.

Och ska vi fantisera om större och tyngre lastbilar på andra vägar än E4an, då är det dags att det börjar hända saker, och det snart!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.