Namnen vi går till val på!!

Nu är alla listor klara och inskickade till Länsstyrelsen inför höstens val. Vår lista krympte med ett par namn sedan förra valet vilket ju var lite synd. Men man måste acceptera att folks livssituation ändras och att man inte har tid till allt. Dygnet har trots allt bara 24 timmar, även om många lever som det vore det dubbla.

Vad man kunde önska är ju att det gick att få in lite mer yngre personer som hade möjlighet att engagera sig politiskt. Men för en Kommun som Bjurholm är det ett litet handikapp att inte ha någon gymnasieskola. Många av våra ungdomar bor i andra Kommuner på elevhem och i lägenheter  under utbildningstiden. Ändå har kommunikationerna med Vännäs och Umeå blivit lite bättre med åren, men sträckan skall ju ändå åkas även om man bor hemma.

Listan innehåller namn från hela Kommunen, även om Agnäs som by leder ligan med 5 namn, och det är ju berömvärt.Vi har folk med en stor erfarenhet från alla arbetskategorier, så många som ryms på 13 namn i alla fall. Är det någon arbetsgrupp som känner sig förfördelad så är Ni välkomna att ansluta Er till oss.

 

1. Maria Bahlenberg            Näringslivsstrateg        Balsjö

2. Ronny Jonsson               Maskinförare               Ström

3. Lars-Erik Öberg               Butiksbitr.                  Agnäs

4. Per-Arne Åström              Åkare                        Agnäs

5. Gunilla Björn                    Eg.företagare             Agnäs

6. Matts-Olof Olofsson          Sågverksarb.              Nedre Nyland

7. Reneé Olofsson                Butikschef                 Brännland

8. Sverker Holgersson           Maskinförare              Agnäs

9. Ronny Olofsson                 Bonde                      Brännland

10. Christer Johansson           Eg.företagare            Västernyliden

11. Elisabeth Vallrud              Trädgårdsmästare      Bredträsk

12. Sven-Mikael Svensson      Bonde                       Nylunda

13, Marie Andersson              Barnskötare               Agnäs

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.