Holmlund-Politiken behöver Dig!!

Nu ska Jag göra något som är så inninorden inkorrekt ett valår som det kan bli, Jag ska berömma Lennart Holmlund!! Å andra sidan så verkar inte Sossarna förstå hans storhet heller.

Jag tycker fortfarande att Hans uttalande om tiggarna var osmidigt och ogenomtänkt, man kan inte dra alla över en kam, och Han borde ha påpekat det själv. Å andra sidan borde man inte behöva påpeka det självklara.

Vi behöver faktiskt politiker som är som Lennart, som vågar se sanningarna och sedan peka ut dem och tala om det högt utan att hela tiden vara så ”politiskt korrekt”. Och problem finns överallt,och inom alla områden, men det blir aldrig någon ändring om man inte vågar ta i dem. Är det någon som tror att alla dessa diskussioner om tiggarnas problem skulle kommit upp på bordet just nu om det inte varit för Holmlunds blogg??

Jag önskar att Jag själv hade det mod som Lennart besitter, men då man nu sitter och önskar så kanske man kunde önska lite mer smidighet också.

Det behövs folk som talar om sanningar av olika slag rakt ut, utan att bry sig om sin egen ”säkerhet” politiskt hela tiden.

Jag hoppas att alla inom både press och media, likväl som politiker och folk i allmänhet som varit ute och skällt ner Honom har lite röda öron idag, och det gäller även politiker inom Hans eget parti. För Jag skulle vilja påstå att Sossarna kommer att få problem när Lennart slutar med politiken.För om Holmlund hade ett eget parti tror jag att Han skulle ha ensam majoritet i Umeå.

Alla frågar sig varför Sverigedemokraterna har sådana framgångar? Det är som Jag tidigare också sagt, för att nästan inga politiker törs se problemen och sedan tala om att de finns, för då blir man beskylld för både det ena och det andra.

Så Lennart, det gör inget att du är smidig som en elefant i en porslinsaffär, du är faktiskt en frisk fläkt i alla fall.

 

 

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.